القمر الاسكندرانى وصل عضو مشارك
عدد الرسائل : 470 العمر : 122 الدولة :
| موضوع: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى,, ~*~ 2010-08-16, 2:46 pm | |
| ,,صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى,,
كيلو صدور فراخ 2 عبوة زبادى 1 ملعقة صغيرة روزمارى 1 ملعقة صغيرة ثوم مفرى ملح وفلفل حسب الرغبة 1 ملعقة مستردة 1 عصير بصلة 2 ملعقة زبدة
طريقة التحضير:
- نقوم بتتبيل الفراخ بكل المكونات السابقة وتترك فى الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم توضع فى الصينية وتلف بالورق الفويل وتتدخل الفرن لمدة ساعة تقريبا.
- يتم رفع الورق الفويل وتدهن الفراخ بالزبدة وتترك تحت الشواية حتى تاخذ اللون الذهبى تقدم فى السرفيس مجملة باوراق الروزمارى.
وتقدم مع البطاطس المحمرة والسلاطة الخضرا بزيت الزيتون ..
وبالهنا والشفا | |
|
روميو المدير العام
عدد الرسائل : 6521 العمر : 31 الدولة :
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى,, ~*~ 2010-08-16, 10:29 pm | |
| اختي قمر الاسكندرية تسلمي كتير كتير على طريقة عمل الاكلة اللذيذة هاي اكلة مشهورة وشبه رئيسيه في فلسطين يسملوا ايديكي يااااااارب
| |
|
دموع الندم عضو مشارك
عدد الرسائل : 394 العمر : 31 الدولة :
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى,, ~*~ 2010-08-16, 10:39 pm | |
| يعطيك العافيه قمر شكل طعمهااا لذيذ ممممممممممم | |
|
القمر الاسكندرانى وصل عضو مشارك
عدد الرسائل : 470 العمر : 122 الدولة :
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى,, ~*~ 2010-08-17, 3:12 am | |
| ههههههههههههههههههههه والله صدقوا انى طباخة وبعرف اعم اكل انا اخرى اعمل بيض اوملت والطريقة دية الله يسترة جوجل بينفع فى الظروف دية وبلاش فضايح بقى | |
|
دموع الندم عضو مشارك
عدد الرسائل : 394 العمر : 31 الدولة :
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى,, ~*~ 2010-08-19, 11:25 am | |
| هههههههههههههههههههآاي
والله انك صادقه طيب استري ع نفسك<<بمزح | |
|
القمر الاسكندرانى وصل عضو مشارك
عدد الرسائل : 470 العمر : 122 الدولة :
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى,, ~*~ 2010-08-19, 11:57 am | |
| هههههههههههههههههههههههههههههههههههه ماهى دية الحقيقة هو فى بنت دلوقت بتعرف تعمل اكل | |
|